close
El País

Otegi defineix la Constitució com una “presó de pobles” i reclama una república

Otegi defineix la Constitució com una “presó de pobles” i
Diverses associacions republicanes de Guipuzkoa a Sant Sebastià, i EH Bildu a Bilbao han commemorat l’aniversari de la Constitució Espanyola, reclamant la República. Diversos milers de persones han travessat la Gran Vía de Bilbao amb proclames de tot tipus en favor de la independència i d’una república basca però, sobretot, en contra de la Carta Magna, que per al coordinador d’EH Bildu, Arnaldo Otegi “és una presó de pobles, capitalista, que nega els drets dels treballadors i dels pobles”.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/12/06/espana/1544101717_756381.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Pedro Gorospe

Publish date : 2018-12-06 20:26:08

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País