close
El País

Buch agreuja la crisi dels Mossos amb la col·locació d’un polític al capdavant

Buch agreuja la crisi dels Mossos amb la col·locació d’un polític al capdavant

Buch agreuja la crisi dels Mossos amb la col·locació d’un polític al capdavant
El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha posat de manera provisional com a cap dels Mossos un polític. Les funcions que fins ara exercia el comissari Ferran López seran assumides pel director de la policia, Andreu Martínez. La decisió ha caigut com un gerro d'aigua freda en un cos que travessa una greu crisi pel procés. Interior al·lega que es tracta d'una decisió provisional a l'espera d'una reestructuració més profunda del cos. Fonts policials asseguren que ja s'està preparant un despatx a la seu central de Mossos per al nou director.Seguir leyendo.

Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/06/14/catalunya/1529004355_154027.html#?ref=rss&format=simple&link=link
Author : Rebeca Carranco
Publish date : 2018-06-14 20:10:24
Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.
Tags : El País