close
El País

L’enroc de Puigdemont divideix Junts per Catalunya

L’enroc de Puigdemont divideix Junts per Catalunya

L’enroc de Puigdemont divideix Junts per Catalunya
L'enroc de Carles Puigdemont de cara a mantenir el seu pols amb l'Estat preocupa dins i fora del seu grup parlamentari, Junts per Catalunya. El rellotge corre i abans del 22 de maig s'ha de formar un Govern per evitar l'avançament electoral. Aquest dimecres els diputats es reuneixen amb l'expresident a Berlín per intentar dibuixar el pla a seguir. Fins i tot alguns parlamentaris li van demanar aquest dimarts, en un sopar, que es replantegi la seva estratègia. Des del PDeCAT i ERC insisteixen que es formi un Govern efectiu i no apurar el termini.Seguir leyendo.

Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/04/17/catalunya/1523990717_990056.html#?ref=rss&format=simple&link=link
Author : Camilo S. Baquero
Publish date : 2018-04-17 19:28:12
Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.
Tags : El País