close
El País

El Suprem rebat el tribunal alemany i defensa que hi va haver violència i rebel·lió

El Suprem rebat el tribunal alemany i defensa que hi va haver violència i rebel·lió

El Suprem rebat el tribunal alemany i defensa que hi va haver violència i rebel·lió
La sala penal del Suprem ha dictat una interlocutòria en la qual rebat el tribunal alemany i defensa que sí que hi va haver violència en el procés que pot encaixar en el delicte de rebel·lió. Els magistrats ratifiquen l'existència d'indicis de delicte de rebel·lió i rebutgen els arguments dels jutges alemanys que estan estudiant l'euroordre contra Carles Puigdemont. A més, recorden que en la presentació de la querella la Fiscalia ja va deixar oberta la porta al fet que els fets fossin considerats sedició, una possibilitat que segueix vigent, segons l'alt tribunal.Seguir leyendo.

Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/04/17/catalunya/1523968965_851940.html#?ref=rss&format=simple&link=link
Author : Reyes Rincón
Publish date : 2018-04-17 14:19:44
Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.
Tags : El País